Glaslatverwijderaar

Glaslatverwijderaar

Adviesprijs: € 37,18
+
Op verzoek van een glasbedrijf hebben wij een glaslatverwijderaar ontwikkeld, zonder beschadigingen aan het kozijn kunt u de glaslat verwijderen, het uiteinde van de glaslatverwijderaar is gesmeed als een houtbeitel, aan een kant vlak ( kozijn kant) en aan de andere kant oplopend naar 5 mm. Je drijft de glaslatverwijderaar dmv een hamer tussen het kozijn en de lat zodat de lat loslaat, met de hand kunt u nu de lat verder van het kozijn afwrikken. Met een essenhouten handvat met messing ring ( die ring is in het hout geperst, die komt dus niet los).

+ Lees verder

Geen details beschikbaar

Productdetails
Artikel nr. 67-60-650170
Totale lengte 19cm
Gewicht 325gr
Materiaal Staal & Essen
Maat 4x6cm

Meer overige

Handgemaakt

Met onze stalen ambachtelijke gesmede duurzame Van Driel gereedschappen bieden wij kwaliteit voor in uw tuin. De stalen Van Driel gereedschappen en het rvs tuingereedschap van Sneeboer worden op identieke wijze en door het zelfde team gemaakt. Aan u de keuze tussen kwaliteit gereedschappen in staal of rvs.

Extreem hard

De filosofie van de grondlegger van het gelijknamige bedrijf, Dhr J.F. van Driel was een oerdegelijk stuk gereedschap voor zware klei wat niet stuk mocht gaan, het moest hanteerbaar zijn, steeds scherp blijven, regelmatige slijtage en een gladde gepolijste afwerking. Gebruik makend van een apart fabricage proces in combinatie met een speciaal staal soort ontstond een perfect stuk gereed

Staal als basis

Gebruik makend van een apart fabricage proces in combinatie met een speciaal staal soort ontstond een perfect stuk gereedschap wat aan alle eisen voldeed. Nog steeds wordt van dit procédé gebruik gemaakt. “Van Driel” een familiebedrijf die zijn naam al sinds heugenis met de gereedschappen durfde te verbinden d.m.v. het herkenbare merkteken in het gereedschap, het merkteken die nu nog gebruikt wordt.

Voor professionals

De vestiging van het bedrijf was in Nieuw-Vennep, de bakermat van de bollenstreek. Het familiebedrijf “Van Driel” was en is nog steeds een begrip bij de tuinders en gemeenten. De filosofie van de grondlegger van het gelijknamige bedrijf, Dhr J.F. van Driel was een oerdegelijk stuk gereedschap voor zware klei wat niet stuk mocht gaan, het moest hanteerbaar zijn, steeds scherp blijven, regelmatige slijtage en een gladde gepolijste afwerking.